Tárgy: értesítés az ÁSZ 15156.sz. jelentésének közreadásáról 


Tájékoztatom, hogy 2015. szeptember 10. napján közreadásra került az Állami Számvevőszék alábbi jelentése:

„Jelentés az Országos Nemzetiségi Önkormányzatok gazdálkodásának ellenőrzéséről – Országos Szlovén Önkormányzat” (15156);

A jelentés a címre kattintva, vagy az Állami Számvevőszék hivatalos honlapján, a http://www.asz.hu/jelentesek/osszes alatt érhető el.

A jelentés sajtó-összefoglalója az alábbi linkre kattintva, vagy az Állami Számvevőszék hivatalos honlapján, a  http://www.asz.hu/sajtoszoba/sajtoosszefoglalok menüpont alatt található.

Összefoglaló a sajtó számára az Országos Szlovén Önkormányzat gazdálkodásának ellenőrzéséről (15156)

Állami Számvevőszék ellenőrzése során feltárt hiányosságok felszámolása érdekében intézkedési terv (LETÖLTÉS)


Tárgy: értesítés az ÁSZ 18296. és 18307. számú jelentéseinek közreadásáról

Tájékoztatom, hogy 2018. év november hó 28. napján közreadásra kerültek az Állami Számvevőszék alábbi jelentései:

„Utóellenőrzések – Az Országos Nemzetiségi Önkormányzatok gazdálkodásának utóellenőrzése – Országos Szlovén Önkormányzat” (18296)

Az országos nemzetiségi önkormányzatok fenntartásában levő intézmények gazdálkodásának ellenőrzése – Kossics József Kétnyelvű Általános Iskola és Óvoda (18307)

A jelentés a címre kattintva, vagy az Állami Számvevőszék hivatalos honlapján https://asz.hu/hu/jelentesek/osszes-jelentes-sorszam-szerint alatt érhető el.

A jelentés sajtó-összefoglalója az alábbi linkre kattintva, vagy az Állami Számvevőszék hivatalos honlapján https://asz.hu/hu/sajto-osszefoglalok-sorszam-szerint menüpont alatt található.

Összefoglaló a sajtó számára – „Országos Szlovén Önkormányzat gazdálkodása szabályszerűségének utóellenőrzése” (18296)

Összefoglaló a sajtó számára – „az országos nemzetiségi önkormányzatok fenntartásában levő intézmények gazdálkodásának ellenőrzéséről – Kossics József Kétnyelvű Általános Iskola és Óvoda (18307)